top of page

SPONSORING

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Tennisclub Groot Driene. Het hele jaar door tennissen, dat is ongeveer wat we doen! Het ledenaantal van onze vereniging bedraagt ongeveer 340 leden. Wij zien graag tennissers die het maximale uit het tennisspel halen. Maar misschien even belangrijk, we zijn een vereniging waar we onderlinge betrokkenheid, vriendschap en gezelligheid belangrijk vinden. We zijn er voor spelers die het hele jaar door competitief willen zijn, maar ook voor leden die uitsluitend recreatief willen tennissen. De vereniging wordt gedraaid door vrijwilligers.

Ons fraaie tennispark en sfeervolle clubhuis liggen vlak naast het NS Station Oost en voetbalvereniging S.V. Juliana ‘32 aan de zwavertsweg te Hengelo. Er zijn zeven kunstgrasbanen waarop 365 dagen per jaar getennist kan worden.

Tennisclub Groot Driene komt met meerdere dames-, heren- en mixteams uit in de KNLTB voor- en najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie loopt telkens van begin april tot en met begin juni en de najaarscompetitie telkens van begin september tot en met eind oktober. Ongeveer 40% van onze leden doet mee aan één van deze officiële KNLTB-competities. Gedurende deze competities wordt ons park door de uit- en thuisteams druk bezocht. Ook heeft Tennisclub Groot Driene op maandagavond en zaterdagochtend een interne competitie voor de recreatieve tennissers en hebben we elke donderdag een druk bezochte TOSS avond (tennissen met vrije inloop). Regionaal bekend is ons jaarlijkse Open Kunstgrastoernooi en Het Samen 80+ open dubbeltoernooi met een groot deelnemersveld uit de omgeving. Ook de interne Clubkampioenschappen, het Zomeravondtoernooi en het Nieuwjaars-toernooi worden jaarlijks goed bezocht.

ONZE SPONSOREN

Benieuwd naar onze sponsoren?

> Ga naar de sponsorpagina

WAT KRIJGT U ERVOOR TERUG?

Door een uitstekende uitstraling ontstaat er een verhoogde bekendheid van uw onderneming onder onze leden maar zeker ook onder overige tennissers en bezoekers/toeschouwers die ons park vanwege competities, toernooien of overige activiteiten opzoeken. Ook onze website wordt goed bezocht. Kijk hiervoor op www.tcgrootdriene.nl. Er zijn verschillende manieren om onze vereniging te sponsoren. Met zorg hebben wij diverse sponsorpakketten samengesteld die we graag aan u presenteren. In ruil voor steun en maatschappelijke betrokkenheid hopen wij de zichtbaarheid en promotie van uw bedrijf te kunnen vergroten. Enthousiast geworden over onze tennisvereniging? We denken dat Tennisclub Groot Driene dan wel eens bij u zou kunnen passen. Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via : sponsoring@tcgrootdriene.nl.

Laten we gaan samenwerken!

CONTACT

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact via:

sponsoring@tcgrootdriene.nl.

Laten we gaan samenwerken!

BELANG VAN SPORT

Sporten en bewegen is van groot belang voor zowel de lichamelijke als geestelijke gesteldheid. Daarnaast is tennissen bij Tennisclub Groot Driene een middel om elkaar te ontmoeten en met elkaar om te gaan. We proberen onze leden van elk niveau met elkaar te verbinden. Tennisclub Groot Driene draagt bij aan een gezonde samenleving.

WAAROM SPONSORGELDEN?

Sponsorgelden leveren een belangrijke bijdrage aan het financiële fundament van de vereniging. We willen onze vereniging graag levendig houden en met aanvullende middelen kunnen we bestaande activiteiten verder verbeteren en nieuwe ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren die aansluiting vinden bij onze visie, ambitie en groei. We willen graag een vaste kern van bedrijven in ons bestand krijgen die onze vereniging en onze ambities willen ondersteunen.

ALS LID SPONSOR WORDEN?

Binnen onze vereniging is het mogelijk om als individu of groep/team deel te nemen aan de 'Club van 50'.

> Informatie over de 'Club van 50'

bottom of page