VOORJAAR

DE COMPETITIE

De Voorjaarscompetitie start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. De Voorjaars-competitie telt in het totaal 7 speeldagen. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie én alle relevante links voor de Voorjaarscompetitie. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Voorjaarscompetitie? Geef je dan als team op bij de Verenigingscompetitieleider via het inschrijfformulier op deze pagina. Heb je nog geen team maar wil je wel competitie spelen of als invaller actief zijn, schrijf je dan ook in via hetzelfde inschrijfformulier. 

INSCHRIJVEN

Meedoen aan de Voorjaarscompetitie? Bepaal dan voor jezelf welke competitie het beste bij je past. Stel jezelf de volgende vragen: Speel je het liefst in het weekend of liever doordeweeks? Wil je graag meedoen aan een competitie met enkel- en dubbelpartijen of het liefst alleen met dubbelpartijen? Speel je graag in een heren- of damesteam of toch liever gemengd?​

Als team, belangstellende of invaller inschrijven? Ga dan via onderstaande link naar het inschrijfformulier. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan tot en met zondag 10 januari 2021

> Ga naar het inschrijfformulier

SPEELDATA

Wat zijn de speeldagen voorjaar? Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin juni. De voorziene speeldagen zijn nog niet bekend. De link is daarom niet actief.

​> De speeldata voor de voorjaarscompetitie

UITSLAGEN INVOEREN

Om de uitslagen in te voeren dient de 'gedelegeerde' speler in te loggen bij de KNLTB-Site. Deze link is actief zodra de teamindeling bekend is.

> Uitslagen competitie invoeren

COMPETITIEAANBOD

Voor senioren bestaat de competitie uit een zeer divers competitieaanbod op verschillende dagen van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij je past.

> Kijk hier voor het aanbod in Overijssel

 

 

WIJZIGING

 VRIJDAGAVOND-COMPETITIE

De KNLTB heeft gekozen om voor de vrijdagavondcompetitie 'om en om' spelen in te voeren. Dit betekent dat alle teams om de week competitie spelen. De heren- en dames teams starten gelijk met de reguliere competitie (9 april). De gemengde teams starten een week eerder (2 april). Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set. Ieder team heeft totaal 5 speeldagen, om de overlap met toernooien en andere activiteiten van de verenigingen zoveel mogelijk te beperken. De totale vrijdagavondcompetitie komt daarmee op 10 weken (exclusief inhaaldagen). De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken;

> Kijk hier voor het volledige bericht

STANDEN

Benieuwd waar je team staat? Kijk hieronder voor de standen van de teams van T.C. Groot Driene. Deze link is actief zodra de teamindeling bekend is.

> De standen van de voorjaarscompetitie

 

CONTACT

Vragen over de competitie? Stel ze gerust.

> Stuur een email naar bossewinkel@hotmail.com

INVALLER

Wil je eens kijken of competitie spelen iets voor je is, zonder dat je meteen vastzit aan alle wedstrijddagen? Geef je dan op als invaller.

> Competitie - invaller worden