top of page

KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE

DE COMPETITIE

De Voorjaarscompetitie start eind maart/begin april en loopt door tot begin juni. De Voorjaars-competitie telt in het totaal 5-7 speeldagen. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie én alle relevante links voor de Voorjaarscompetitie. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Voorjaarscompetitie? Geef je dan als team op bij de Verenigingscompetitieleider via het inschrijfformulier op deze pagina. Heb je nog geen team maar wil je wel competitie spelen of als invaller actief zijn, schrijf je dan ook in via hetzelfde inschrijfformulier. 

INSCHRIJVEN

Meedoen aan de Voorjaarscompetitie? Bepaal dan voor jezelf welke competitie het beste bij je past. Stel jezelf de volgende vragen: Speel je het liefst in het weekend of liever doordeweeks? Wil je graag meedoen aan een competitie met enkel- en dubbelpartijen of het liefst alleen met dubbelpartijen? Speel je graag in een heren- of damesteam of toch liever gemengd?​

Als team, belangstellende of invaller inschrijven? Geef je dan op via: competitie@tcgrootdriene.nl

Op dit moment is de inschrijving voor de voorjaarscompetitie gesloten.

STANDEN

Benieuwd waar je team staat? Kijk hieronder voor de standen van de teams van T.C. Groot Driene. Deze link is actief zodra de teamindeling bekend is.

> De standen van de voorjaarscompetitie 2024

 

ZOMERAVOND-COMPETITIE

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie? Heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je graag competitie spelen, maar ben je verhinderd in het weekend? Dan is de Zomeravondcompetitie ideaal voor jou!

> Kijk hier voor meer informatie

CONTACT

Vragen over de competitie? Stel ze gerust.

> Stuur een email naar :

competitie@tcgrootdriene.nl

INVALLER

Wil je eens kijken of competitie spelen iets voor je is, zonder dat je meteen vastzit aan alle wedstrijddagen? Geef je dan op als invaller.

> Competitie - invaller worden

COMPETITIEAANBOD

Voor senioren bestaat de competitie uit een zeer divers competitieaanbod op verschillende dagen van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die bij je past.

> Kijk hier voor het aanbod landelijk

 

 

SPEELDATA

Wat zijn de speeldagen voorjaar? Kijk via onderstaande link wat de speeldata zijn voor de aankomende voorjaarscompetitie.

​> De speeldata voor de voorjaarscompetitie 2024

UITSLAGEN INVOEREN

Om de uitslagen in te voeren dient de 'gedelegeerde' speler in te loggen bij de KNLTB-Site. Deze link is actief zodra de teamindeling bekend is.

> Uitslagen competitie invoeren

HANDLEIDING INVOEREN 
UITSLAGEN

Kijk hieronder voor een instructie hoe je de uitslagen digitaal hoort in te vullen

> Handleiding uitslagen invoeren

bottom of page