top of page

RECREANTENTENNIS

WAT IS HET?

Recreantentennis is opgezet voor mensen die (nog) geen bondscompetitie spelen maar wel graag vriendschappelijk willen spelen. Het niveau ligt op speelsterkte 9, 8 en een 'niet al te sterke' 7. Recreantentennis is geschikt voor spelers die geen officiële competities willen of kunnen spelen óf beginnende spelers die via deze route wedstrijdervaring op willen doen. Ook snuffelleden kunnen zich aanmelden. Voor alle deelnemers geldt dat de lat zeker niet hoog ligt, maar we adviseren spelers wel om mee te doen na een aantal lessen of zodra je het gevoel hebt dat je redelijk mee kunt doen.

Voor nieuwe leden is de recreantentennis ideaal om kennis te maken met andere clubgenoten en wegwijs te raken in onze vereniging. Iedereen van 18 jaar en ouder die zich op recreatief niveau wil meten met clubgenoten is van harte welkom om mee te spelen met de recreantengroep. We houden rekening met tennissers die minder ervaring hebben.

DEELNEMERS

Iedereen – van 18 jaar en ouder - die zich op recreatief niveau (9, 8 en niet te sterke 7) wil meten met clubgenoten is van harte welkom om mee te spelen met recreantentennis.

VAKER SPELEN?

Wil je – indien nodig – graag vaker spelen, dan kun je op zowel de maandag en de zaterdag meedoen. Uiteraard staat ook onze TOSS voor iedereen open. Kijk hier voor de TOSS.

AFGELASTINGEN

Afgelastingen in verband met het weer worden uiterlijk 45 minuten voor aanvang via WhatsApp doorgegeven. In de (school)vakanties wordt er doorgespeeld. Op officiële feestdagen wordt er niet getennist.

> Wat is en wordt het weer

WAT KOST HET?

Deelname is gratis. Voor wedstrijdballen wordt gezorgd.

SPEELDAGEN

Maandagavond

 

Op de maandagavond wordt er gespeeld van 19:00 - 21:00 uur. Een wedstrijd duurt één uur.

Als deelnemer van de WhatsApp groep geef jij aan hoe laat je wilt spelen, 19:00 uur óf 20:00 uur. Dit kan op de Zondag daarvoor tussen 12:00 uur tot Maandag 12:00 uur. Als er een tekort aan spelers zijn voor een dubbel van 20:00 uur, wordt dit aangevuld door personen die om 19:00 uur al getennist hebben.

Zaterdagmorgen

Op de zaterdagmorgen beginnen we om 9:30 uur. Als deelnemer van de WhatsApp groep geef jij aan dat je op zaterdag wilt spelen.

Dit kan op de Vrijdag daarvoor tussen 9:00 en 21:00 uur. Er worden partijen gespeeld van 45 minuten, waarna er gerouleerd wordt. Daarna wordt er weer 45 minuten gespeeld.

SPELVORM

In principe wordt er alleen dubbelspel gespeeld. Enkelspel alleen op basis van vrijwilligheid. Met wie je speelt en tegen wie je speelt wordt voor de wedstrijd bepaald op basis van een loting.

AANMELDEN/VRAGEN?

Lijkt het jou wat om mee te doen aan recreantentennis of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de recreantencommissie.

Voor de maandagavond

Rein Eggens: Telefoon - 06 19 71 17 63

Email : rein.eggens@home.nl

Marlou Tuerlings - Telefoon - 06 44 60 60 80

Voor de zaterdagmorgen:

Leo de Groot - Telefoon - 06 44 42 00 08

Email : leodegroot@home.nl

Lambert Liebe - Telefoon - 06 52 01 26 69

bottom of page