top of page

TCGD PROEFLID

TCGD PROEFLID

Heb je er al wel eens aan gedacht om te gaan tennissen? Wil je zeker weten of tennis de sport is die bij jou past? Of heb je al wel getennist maar ben je op zoek je een nieuwe vereniging? Tennisvereniging Groot Driene biedt je de mogelijkheid om op een leuke manier met tennis kennis te maken. Maak dan nu gebruik van het proeflidmaatschap. Dat kan met of zonder proeflessen. Dit lidmaatschap is geheel vrijblijvend, ofwel je zit nergens aan vast.

HOE WORDT IK PROEFLID?

Dat kan heel eenvoudig via ons online inschrijfformulier en kies je proeflidmaatschap. Na aanmelding wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. 

> Ga naar het inschrijfformulier

DAARNA

Na 3 maanden mag je zelf weten of je verder gaat met tennis of niet. Verder gaan betekent niet alleen verder tennissen, maar ook lid worden van de club. Het inschrijfformulier vindt je de website van T.C. Groot Driene.

> Ga naar het inschrijfformulier

VOOR WIE?

Voor mensen die kennis willen maken met tennis en/of onze vereniging. Wanneer je een proeflid bent, ben je (nog) niet ingeschreven bij de KNLTB. Dat betekent dat je wel onbeperkt bij onze vereniging mag tennissen, maar (nog) niet kunt deelnemen aan KNLTB-toernooien en/of door de KNLTB-georganiseerde competities. Daarvoor is een 'normaal' lidmaatschap nodig. Een proeflidmaatschap is daarnaast ook bestemd voor tennissers die nog niet eerder een proeflidmaatschap bij onze vereniging zijn aangegaan.

WAT KOST HET

Je kunt kiezen voor een proeflidmaatschap mét 5 proeflessen of voor een proeflidmaatschap zonder proeflessen.

  • 18 jaar en ouder: Met 5 lessen : € 73,--. Zonder lessen € 18,--.

  • Jeugd t/m 17 jaar : Met 5 lessen : € 59,--. Zonder lessen : € 9,--.

HOE LANG MAG IK TENNISSEN?

Een proeflidmaatschap is gedurende 3 maanden. Gedurende deze drie maanden kun je geheel vrijblijvend het tennissen bij onze vereniging uitproberen. Je hebt gedurende deze periode en gedurende de reguliere openingstijden onbeperkt toegang tot de banen van onze vereniging. Bespeur de sfeer in het paviljoen van tennisclub Groot Driene. Na aanmelding als proeflid kun je vrijwel direct tennissen. Een proeflidmaatschap stopt vanzelf.

CONTACT

Heb je een inhoudelijke vraag over een proef lidmaatschap? Neem dan contact op met Marlou Tuerlings : Tel. (06) 44 60 6080 (na 17:00 uur) of stuur een bericht naar:

ledenadministratie@tcgrootdriene.nl

bottom of page