top of page

OPZEGGEN

JAMMER...

Dat is een open deur! Natuurlijk vinden we het jammer dat je overweegt om geen lid meer van onze vereniging te zijn. Het kunnen persoonlijke omstandigheden zijn, fysieke klachten of misschien vind je tennis niet (meer) leuk. We respecteren je beslissing.
 

WANNEER?

Een lidmaatschap geldt voor onbepaalde tijd en tot wederopzegging. Je kunt je lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar opzeggen t/m 31 december van het huidige kalenderjaar. Een verzoek tot opzegging moet worden ingediend bij onze ledenadministratie. Indien aan de voorwaarden wordt voldaan ontvang je een definitieve bevestiging. Deze bevestiging is het bewijs dat het verzoek tot opzegging van het lidmaatschap is ontvangen en gehonoreerd. Indien binnen 7 dagen geen reactie is ontvangen dien je zelf contact op te nemen met de ledenadministratie.

BLESSURE?

Uiteraard zijn we niet een vereniging die van jou contributie wil ontvangen wanneer je (langdurig) niet kunt tennissen. Ben je geblesseerd en kun je niet tennissen maar wil je wel graag lid blijven? Dan hebben we een reductieregeling. Geef je situatie door aan onze ledenadministratie. Dit kan via een emailbericht.

> Stuur een email naar:
ledenadministratie@tcgrootdriene.nl

VERZOEK TOT OPZEGGING

Nogmaals we vinden het jammer dat je gaat! Of je nu al lang lid of kort lid bent, bedankt voor je vertrouwen in onze vereniging. Je kunt je verzoek tot opzegging indienen via ons digitale formulier. In het formulier stellen we ook een aantal vragen wat de reden is dat je wil opzeggen (vrijblijvend).

> Ga naar het formulier

WIE WEET...

Bewegen, sporten, competitie, gezelligheid, het is belangrijk voor je! We willen je graag meegeven dat je altijd weer welkom bent bij onze vereniging. Misschien tot ziens!
 

LAAG INKOMEN?

Is het financiële aspect mogelijk een reden tot opzegging? Voor mensen met een laag inkomen heeft de Gemeente Hengelo inkomensondersteunende regelingen. U kunt bijvoorbeeld voor de contributie van een tennisvereniging onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor een bijdrage uit het Sport- en Cultuurfonds. Per subsidiejaar kunt u maximaal € 110,-- per persoon ontvangen. Gaat het om een minderjarig kind? Dan zijn er mogelijkheden via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Hengelo-Borne.

> Meer informatie over het Sport- en Cultuurfonds

> Meer informatie over het Jeugdfonds

Traan.jpg
bottom of page