live_NPaE7gTnjzn5UMBbvN725qyFv7b6SA
 

OPZEGGEN

JAMMER...

Dat is een open deur! Natuurlijk vinden we het jammer dat je overweegt om geen lid meer van onze vereniging te zijn. Het kunnen persoonlijke omstandigheden zijn, fysieke klachten of misschien vind je tennis niet (meer) leuk. We respecteren je beslissing.
 

WANNEER?

Een lidmaatschap geldt telkens voor een kalenderjaar. Je kunt je lidmaatschap echter opzeggen t/m week 2 van ieder kalenderjaar.

BLESSURE?

Uiteraard zijn we niet een vereniging die van jou contributie wil ontvangen wanneer je (langdurig) niet kunt tennissen. Ben je geblesseerd en kun je niet tennissen maar wil je wel graag lid blijven? Dan hebben we een reductieregeling. Geef je situatie door aan onze ledenadministratie. Dit kan via een emailbericht.

> Stuur een email naar:
ledenadministratie@tcgrootdriene.nl

OPZEGFORMULIER

Nogmaals we vinden het jammer dat je gaat! Of je nu al lang lid of kort lid bent, bedankt voor je vertrouwen in onze vereniging. Je kunt opzeggen via ons digitale opzegformulier. In het formulier stellen we ook een aantal vragen wat de reden van je opzegging is (vrijblijvend).

> Ga naar het opzegformulier

WIE WEET...

Bewegen, sporten, competitie, gezelligheid, het is belangrijk voor je! We willen je graag meegeven dat je altijd weer welkom bent bij onze vereniging. Misschien tot ziens!

LAAG INKOMEN?

Is het financiële aspect mogelijk een reden tot opzegging? Voor mensen met een laag inkomen heeft de Gemeente Hengelo inkomensondersteunende regelingen. U kunt bijvoorbeeld voor de contributie van een tennisvereniging onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor een bijdrage uit het Sport- en Cultuurfonds. Per subsidiejaar kunt u maximaal € 110,-- per persoon ontvangen. Gaat het om een minderjarig kind? Dan zijn er mogelijkheden via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Hengelo-Borne.

> Meer informatie over het Sport- en Cultuurfonds

> Meer informatie over het Jeugdfonds

Traan.jpg