VERENIGING

 • ALGEMEEN

  De vereniging en waar staan we voor!

  Tennisclub Groot Driene. Het hele jaar door tennissen... Dat is ongeveer wat we doen! Wij zien graag tennissers die het maximale uit het tennisspel halen. Maar misschien even belangrijk, we zijn een vereniging waar we onderlinge betrokkenheid, vriendschap en gezelligheid belangrijk vinden. Wil je het hele jaar door competitief zijn of uitsluitend recreatief tennissen? Ik denk dat Tennisclub Groot Driene dan wel eens bij je zou kunnen passen. Laten we elkaar ontmoeten......... 

  Tennisclub Groot Driene faciliteert sport, in ons geval tennis, op een voor ieder passend niveau. Bij onze vereniging is ruimte voor wedstrijdtennis en talentontwikkeling maar ook voor recreatief tennis. Onze vereniging ondersteunt dit door middel van het aanbieden van passende trainingsmogelijkheden, interne en officiële toernooien en activiteiten gedurende het jaar.

  Wij zijn een vereniging en daarbij is onderlinge betrokkenheid en betrokkenheid bij de vereniging belangrijk. Wij willen dat onze club een plek is waar mensen graag samenkomen om te sporten, te ontmoeten, te lachen te discussieren en na te praten, ofwel genieten. Om die redenen zetten wij ons als vereniging het hele jaar door in voor diverse activiteiten, evenementen, toernooien en competities.

  Tennisclub Groot Driene faciliteert in eerste instantie de mogelijkheid om de tennissport te beoefenen. Naast de primaire taak om sporten mogelijk te maken vinden we dat onze vereniging een maatschappelijk doel heeft. Sport is op verschillende terreinen belangrijk. Sporten is gezond voor lichaam en geest. Daarnaast bevordert sport onderlinge betrokkenheid en de participatie in de samenleving. We bekijken voortdurend hoe we samen met andere partijen (gemeente, onderwijs, bedrijven en overige samenwerkingspartners) onze vereniging zo goed mogelijk in kunnen zetten om deze doelstellingen te realiseren en te verbeteren.

  Waar zijn we?

  Kijk via onderstaande link hoe je ons kunt vinden. Je vindt er ook een routebeschrijving.

  > meer over de Bereikbaarheid

  Het bestuur

  Wil je weten wie er in het bestuur zitten van Tennisclub Groot Driene?

  > meer over het Bestuur

  Clubhuis

  In het clubhuis van Tennisclub Groot Driene is het altijd gezellig (nou ja, bijna altijd) en is iedereen van harte welkom. In het clubhuis kun je elkaar voor en na het tennissen ontmoeten en is het een goede plek voor toeschouwers. Naast een drankje kun in ons clubhuis terecht voor een kleine hapjes en snacks.

  > meer over het Clubhuis

  Sponsoring

  Sponsorgelden leveren een belangrijke bijdrage aan het financiële fundament van de vereniging. We willen onze vereniging graag levendig houden en met aanvullende middelen kunnen we bestaande activiteiten verder verbeteren en nieuwe ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren die aansluiting vinden bij onze visie, ambitie en groei.

  > meer over Sponsoring

  Overige

  > meer over Bardiensten

  > meer over AED/reanimatie

  > informatiegids vereniging

  > meer over Reglementen (etc.)

Lid worden (bruin).png

© 2021 TC Groot Driene

Zwavertsweg 100, 
7552 ML HENGELO (OV)
Telefoon : 0742918439
Email : info@tcgrootdriene.nl