ONTWIKKELINGEN

PADEL

Onze vereniging wil graag padel kunnen aanbieden aan onze leden. We zijn op dit moment aan het onderzoek waar dit zou kunnen, wat de mogelijkheden elders zijn etc. Wij blijven je uiteraard op de hoogte houden.

KNLTB CLUBAPP

T.C. Groot Driene beschikt over de KNLTB ClubApp. Deze is onder andere nodig voor het digitaal afhangen.

> Ga naar KNLTB ClubApp

DUURZAAMHEID

Binnen onze tennisvereniging is nog geen actief beleid op het gebied van duurzaamheid. Dit neemt niet weg dat we als vereniging niets doen. Een van de stappen die we gemaakt hebben is de plaatsing van LED-verlichting. Deze is vanaf 25/05/2020 volledig in gebruik. We roepen onze bestaande leden op om mee te denken op welke wijze we nog meer maatregelen kunnen treffen om onze vereniging duurzamer te maken. Dit kunnen en mogen ook kleine maatregelen zijn.

LED-VERLICHTING

Onze LED verlichting is al een tijdje in bedrijf. De traditionele verlichting gaf geen klachten, maar nu we LED hebben willen we niet terug. Wat een bak licht! PerfectPlay is inmiddels ook geïnstalleerd. Daarmee kunnen we o.a. dimmen in verschillende standen.

ROOKVRIJ

Ons park is het grootste gedeelte rookvrij. De reden hiervoor is dat we als vereniging vinden dat roken en sporten niet goed samengaan. Het komt erop neer dat er op ons tennispark in het geheel niet gerookt mag worden met uitzondering van een plek bij de achteringang. De stap naar grotendeels rookvrij maken hebben wel als vereniging niet zomaar genomen. Binnen het bestuur en onze leden (ook onder rokers) zien we een groeiend draagvlak voor het grotendeels rookvrij maken van het park.