ZOMERAVOND

DE COMPETITIE

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend? Informeer dan bij je Verenigingscompetitieleider (VCL) of het bestuur of jouw club teams aanmeldt voor de Zomeravondcompetitie. Zeven woensdag-avonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.
> Meer informatie over de Zomeravond-competitie

SPEELDATA

Wat zijn de speeldagen dit voorjaar?

> De speeldata voor de Zomeravond competitie

STANDEN

Benieuwd waar je team staat? Kijk hieronder voor de standen van de teams van T.C. Groot Driene.

> De standen van de zomeravondcompetitie

CONTACT

INSCHRIJVEN

Als team, belangstellende of invaller inschrijven? Ga dan via onderstaande link naar het inschrijfformulier. Op dit moment is de inschrijving voor de zomeravondcompetitie  gesloten.

> Ga naar het inschrijformulier Zomeravondcompetitie

COMPACT SPELEN

Voor de Zomeravondcompetitie geldt Compact Spelen: bij de 40-40 stand wordt er gebruik gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS) en er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB.nl ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13.

UITSLAGEN INVOEREN

Om de uitslagen in te voeren dient de 'gedelegeerde' speler in te loggen bij de KNLTB-Site.

> Uitslagen competitie invoeren

INVALLER

Wil je eens kijken of competitie spelen iets voor je is, zonder dat je meteen vastzit aan alle wedstrijddagen? Geef je dan op als invaller.

> Competitie - invaller worden