top of page

CLUB VAN 50

WAT IS DE CLUB VAN 50?

Zoals jullie weten heeft de sponsorcommissie in samenspraak met het bestuur een nieuw initiatief gelanceerd, namelijk de club van 50! In het kort leggen wij uit van de club van 50 inhoudt. Het doel van de Club van 50 is om zoveel mogelijk mensen die T.C. Groot Driene een warm hart toedragen bij elkaar te brengen waarmee gezamenlijk een financiële bijdrage wordt geleverd ten gunste van T.C. Groot Driene. De financiële bijdrage bedraagt € 50,-- per bordje. Het bedrag kan als individu of als groep / team ingebracht worden. De naam van van de 'sponsor' komt op een bord in ons clubhuis.

DOEL VAN DE CLUB VAN 50

Het doel van de club van 50 is om jaarlijks een bedrag van € 2.800,-- op te halen en dit bedrag grotendeels te besteden aan verbeteringen binnen het sportpark en de club. Hoe komt de naam van mijn team / bedrijf op het club van 50 bord? Geïnteresseerd om een bordje te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Zie de contactgegevens hierna.

VOORTGANG

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat er ondertussen meer dan de helft van de 56 plekken gevuld zijn en er nog een aantal ijzers in het vuur zitten. Wij hopen dat een ieder die zich verbonden voelt met de club, van fanatieke competitiespelers tot gezellige recreanten, gepassioneerde vrijwilliger of lid van de groenploeg de club wil steunen in de vorm van een financiële bijdrage. Dit kan dus ook met het team waarmee je competitie speelt, of als individu.

CONTACT

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met Martijn Meutstege en Sjors Meinsma via : sponsoring@tcgrootdriene.nl.

Laten we gaan samenwerken!

bottom of page