top of page

TRAINING/LES

ALGEMEEN

Onze tennislessen worden verzorgd door 3 tennistrainers. Zij verzorgen voor Tennisclub Groot Driene de lessen en trainingen voor alle leden op elk niveau. 

 

Tennisles is beschikbaar voor iedereen. Of je nu beginner, gevorderd, jong, oud of zeer getalenteerd bent, je kunt bij ons les of training krijgen om beter te worden. Je kunt tennisles volgen alleen, met zijn tweeën of in een groep van vier, zes of acht personen. We proberen bij het samenstellen van de groepen zoveel mogelijk gelijkwaardige deelnemers te krijgen. Beginners bij beginners, leeftijden zoveel mogelijk bij elkaar etc. Via tennisles wordt de speler begeleid naar een hoger spelniveau en daardoor naar meer tennisplezier. Elke tennisspeler, ook in de groepslessen, wordt individueel benaderd en de technische en tactische wensen op de mogelijkheden van de speler afgestemd.
Je kunt je alleen of samen met anderen aanmelden. Als je je alleen aanmeldt en je wilt in een groep trainen, dan wordt geprobeerd om een groep samen te stellen.

 

De trainingen worden aangeboden in de zomer- en winterperiode. Het zomerseizoen duurt van 1 maart tot 1 september, het winterseizoen van 1 september tot 1 maart.

MEER INFORMATIE

Wij hopen bij Tennisclub Groot Driene het spelen van tennis voor iedereen nog aantrekkelijker te maken. Tennisles/training kan een welkome aanvulling zijn. Heb je behoefte aan les of training, neem dan contact op met onze trainer. Dat kan via

trainer@tcgrootdriene.nl

Tot ziens op of rond de tennisbaan!

INSCHRIJVEN

Wilt u zich als team, met meerdere personen tegelijk of als individuele speler opgeven voor tennistraining of les? Klik dan op onderstaande afbeelding. Om aan de tennistrainingen deel te nemen dient men lid te zijn van T.C. Groot Driene. Dit geldt voor de jeugd en senioren. Voor meer informatie over lidmaatschap, kijk

> Direct inschrijven voor tennisles/tennistraining

> Meer informtie over lidmaatschap

bottom of page