CORONA

ALGEMEEN

Het kabinet heeft op vrijdag 18 juni de vervolgstap uit het openingsplan gezet. Vanaf 26 juni is alles open met reguliere openingstijden. Wel gelden er nog een aantal voorwaarden voor zowel binnen-als buitenruimtes. In ruimtes waar mensen een vaste zitplaats hebben, geldt dat mensen geplaceerd moeten worden met onderling anderhalve meter afstand. Voor onze kantine en terras wil dat zeggen dat tafels en stoelen ver genoeg uit elkaar moeten staan. Registratie en een checkgesprek blijven verplicht. 

 

Tenniswedstrijden zijn vanaf 26 juni voor iedereen weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.

De verplichte kantinesluiting om 22:00 uur is komen te vervallen.

Het is belangrijk dat iedereen zich aan de overige RIVM richtlijnen en hygiënemaatregelen houdt.

Op ons park hebben de vrijwilligers de nodige maatregelen getroffen en zijn er richtlijnen/instructies geplaatst. T.C. Groot Driene volgt de richtlijnen van het RIVM, het NOC*NSF, de KNLTB en de Gemeente Hengelo.

Op deze informatiepagina beschrijven we de belangrijkste en actuele zaken voor de spelers. Voor trainers, begeleiders en vrijwilligers is een aanvullend protocol aanwezig.

 
 

BASISREGELS

De basisregels helpen om besmetting van jezelf en anderen met het coronavirus te voorkomen. Ook als je al gevaccineerd bent. Als we onze handen wassen, afstand houden en testen en thuisblijven bij klachten, worden er minder mensen besmet. Zo is er sneller meer mogelijk.

STAND VAN ZAKEN TCGD

Bij T.C. Groot Driene is een Corona Protocol in werking. Dit protocol kan worden aangepast aan de meest recente adviezen en regelgeving.

WAT VERWACHTEN WE VAN ONZE LEDEN?

  • Naleving van de Hygiëneregels;

  • Naleving van het houden van 1,5 meter afstand tot elkaar buiten de tennisbaan, op het terras en in de kantine;

  • Spreek iemand erop aan wanneer er even iets niet goed gaat. Dat is voor jezelf, de betrokken persoon en voor de omgeving belangrijk;

  • Geef irritaties of eventuele misstanden door aan ons Corona aanspreekpunt, M. Katalanc (tevens voorzitter TCGD) ;

  • Geef tips door aan het Corona aanspreek-punt, M. Katalanc (tevens voorzitter TCGD) ;

0001.jpg