KNLTB COMPETITIE 2021 (NAJAAR) 

DE COMPETITIE

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. De maatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet heeft geen ruimte gezien om meer versoepelingen toe te staan. De KNLTB heeft besloten dat de Voorjaarscompetitie tennis  niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021. Naar verwachting is in het najaar de hele sport weer open en kan het clubleven worden hervat. Kantines en terrassen zijn dan open en is het weer mogelijk om een volledige competitie te spelen. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hopen we recht te kunnen doen aan de voor tennissers en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie. Tijdens de KNLTB Competitie speel jij samen met jouw team op zeven speeldagen, tussen begin september en eind oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen.

BAANINDELING

De baanindeling kan pas worden bekeken nadat de competitiedagen bekend zijn. Dit is nu nog niet het geval.

> Naar de baanindeling
 

SPEELDATA

Wat zijn de speeldagen dit najaar?

> De speeldata voor de KNLTB Competitie 2021

UITSLAGEN INVOEREN

Om de uitslagen in te voeren dient de 'gedelegeerde' speler in te loggen bij de KNLTB-Site (link actief tijdens de competitie).

> Uitslagen competitie invoeren

OP TIJD SPELEN & OM DE WEEK SPELEN

In voorgaande edities werd 'op tijd' gespeeld. Dit zal voor deze competitie niet van toepassing zijn. In het voorjaar is ook het 'om de week spelen' geïntroduceerd. Dit is dus uiteindelijk niet is toegepast omdat de competitie niet doorging. Vanwege de korte(re) tijdspanne in het najaar is dit sowieso geen optie en is/wordt hier verder niet over nagedacht.

 

VARIABELE AANVANGSTIJDEN

Bij de aankomende editie zal niet worden gewerkt met variabele aanvangstijden.

TEAMRECHT

De ingeschreven teams voor de voorjaarscompetitie 2021 verkrijgen het 1e recht voor deelname aan de KNLTB Competitie 2021 (najaar). De deelname van de betreffende teams dient uiterlijk 1 juni 2021 aan de VCL kenbaar te zijn gemaakt. Daarna komt de plek (eventueel) vrij. Het kan zijn dat de inschrijving vol geraakt. Resterende capaciteit en deelname van het team geschiedt dan op basis van volgorde van tijdstip van inschrijving.

INSCHRIJVEN

Als team, belangstellende of invaller inschrijven? Ga dan via onderstaande link naar het inschrijfformulier. Op dit moment is de inschrijving voor de KNLTB Competitie  (najaar) open. Meld je team aan via onderstaande link. De aanmelding sluit 15 juni 2021.

> Ga naar het inschrijformulier voor de KNLTB Competitie 2021

STANDEN

Benieuwd waar je team staat? Kijk hieronder voor de standen van de teams van T.C. Groot Driene (link actief tijdens de competitie)

> De standen van de KNLTB competitie (najaar)

CONTACT

Vragen over de competitie? Stel ze gerust.

> Stuur een email naar bossewinkel@hotmail.com

KOSTEN VAN DE COMPETITIE

De teams betalen per competitieteam een bijdrage voor de kosten van de tennisballen en de KNLTB bijdrage. De link is actief zodra de teams en de speeldata bekend zijn.

> Kijk hier voor de kosten per team
 

INVALLER

Wil je eens kijken of competitie spelen iets voor je is, zonder dat je meteen vastzit aan alle wedstrijddagen? Geef je dan op als invaller.

> Competitie - invaller worden