KNLTB COMPETITIE 2020 (NAJAAR) 

DE COMPETITIE

Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020 te verplaatsen naar het najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hoopt de KNLTB recht te kunnen doen aan de voor tennissers bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie. Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. Tijdens de KNLTB Competitie speel jij samen met jouw team op zeven speeldagen, tussen begin september en eind oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen.

INSCHRIJVEN

Als team, belangstellende of invaller inschrijven? Ga dan via onderstaande link naar het inschrijfformulier. Op dit moment is de inschrijving voor de KNLTB Competitie  (najaar) geslotenOnderstaande link is daarom nu niet actief. 

> Ga naar het inschrijformulier voor de KNLTB Competitie 2020

STANDEN

Benieuwd waar je team staat? Kijk hieronder voor de standen van de teams van T.C. Groot Driene (link actief tijdens de competitie)

> De standen van de KNLTB competitie (najaar)

CONTACT

KOSTEN VAN DE COMPETITIE

De teams betalen per competitieteam een bijdrage voor de kosten van de tennisballen en de KNLTB bijdrage.

> Kijk hier voor de kosten per team
 

INVALLER

Wil je eens kijken of competitie spelen iets voor je is, zonder dat je meteen vastzit aan alle wedstrijddagen? Geef je dan op als invaller.

> Competitie - invaller worden

 

BAANINDELING

Kijk hier naar de baanindeling voor de thuiswedstrijden op vrijdagavond. Let erop dat er sprake is van verschillende aanvangstijden. Kijk ook bij 'Variabele aanvangstijden' en 'Op tijd spelen'.

> Naar de baanindeling
 

SPEELDATA

Wat zijn de speeldagen dit najaar?

> De speeldata voor de KNLTB Competitie 2020

UITSLAGEN INVOEREN

Om de uitslagen in te voeren dient de 'gedelegeerde' speler in te loggen bij de KNLTB-Site (link actief tijdens de competitie).

> Uitslagen competitie invoeren

OP TIJD SPELEN

Om de spreiding van spelers in avondcompetities te vereenvoudigen, worden alle avondcompetities van de KNLTB Competitie 2020 op tijd gespeeld. Dit betekent dat er per partij één uur getennist wordt en de games worden doorgeteld. Na een uur stopt de partij (en wordt de rally niet afgespeeld). De verkregen stand in games op dat moment is de eindstand van de partij. Een gelijkspel behoort dus ook tot één van de mogelijkheden. Er zijn een aantal spelregels voor het spelen op tijd. 

> Regels voor het spelen op tijd
 

VARIABELE AANVANGSTIJDEN

De KNLTB heeft variabele aanvangstijden ingesteld. Dit betekent in ons geval dat 2 teams exact beginnen met 2 wedstrijden om 19:00 uur (aanwezig 18:30 uur) en spelen tot 20:00 uur. De 'tweede' ronde spelen de teams vervolgens van 21:00 uur tot 22:00 uur. De 2 andere teams beginnen om 20:00 uur (aanwezig 19:30 uur) en spelen tot 21:00 uur. De 'tweede' ronde spelen de teams vervolgens van 22:00 uur tot 23:00 uur. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met een eerlijke verdeling gedurende de 7 competitierondes en de thuiswedstrijden. 

© 2021 TC Groot Driene

Zwavertsweg 100, 
7552 ML HENGELO (OV)
Telefoon : 0742918439
Email : info@tcgrootdriene.nl