KNLTB POULTJE (SCALA)

ALGEMEEN

Wedstrijden spelen zorgt ervoor dat je beter wordt en meer plezier krijgt in de sport. Daarnaast leer je door deelname aan competities of toernooien eenvoudig (nieuwe) mensen kennen. Dat maakt tennis niet alleen uitdagend, maar ook heel gezellig. 

 

Scala en de KNLTB willen samen het wedstrijdaanbod flexibeler maken. Daarvoor is 'KNLTB Poultjes' opgezet. Op deze manier kun je cluboverstijgende wedstrijden spelen op je eigen niveau. Je kunt onderling chatten en zelf bepalen wanneer je gaat spelen.

Je speelt 4 wedstrijden tegen spelers van onze vereniging en verenigingen uit de buurt, zonder dat dit voor de KNLTB rating meetelt. Je speelt tegen spelers van jouw niveau, op tijden die jou uitkomen.

INSCHRIJVING

De tweede ronde van Scala is weer gestart. Deze ronde is van 1 februari t/m 31 maart 2020. Je kunt je nu nog niet inschrijven voor een volgende ronde. Hou de ontwikkeling in de gaten. Zodra de inschrijving voor de volgende ronde geopende is zullen we dit promoten en kun je de informatie ook op onze website vinden. Doe je straks ook mee?

  1. Download of open de Scala Sports app. 

  2. Ga naar competities en zoek op ‘KNLTB Poultje Hengelo’ .

  3. Druk op ‘Doe mee’ (singel en/of dubbel mogelijk).

  4. Het is gratis.

SCALA APP

Om mee te doen moet je de App downloaden.

> Ga naar de Google Play of de App Store

KOSTEN

Het gebruik van de App en het spelen van wedstrijden is gratis.

MEER INFO?

© 2021 TC Groot Driene

Zwavertsweg 100, 
7552 ML HENGELO (OV)
Telefoon : 0742918439
Email : info@tcgrootdriene.nl